Verkkokaupan ABC osa 4: Verkkokaupan markkinointi Sosiaalisessa mediassa

9.1.2024 09:00

Parkki Business Park

Linnan Kehityksen järjestämässä viisiosaisessa Verkkokaupan ABC - koulutussarjassa saat tarvittavat tiedot tehokkaaseen kaupankäyntiin verkossa. 

Koulutuksessa opitaan konkreettisesti hyödyntämään Facebookia, Instagramia ja TikTokia verkkokaupan markkinointikanavina sekä saa oppia myös maksetun Somemainonnan mahdollisuuksista.

Osallistuja oppii tuottamaan parhaiden käytäntöjen mukaista myyntiä tehostavaa markkinointia eri kanavissa oman yrityksen kohderyhmälle. Koulutuksessa opetaan lisäksi verkkokaupan tuotteiden linkittäminen suoraan Somekanaviin.

Hän ymmärtää käytännönläheisesti millaiset sisällöt toimivat ja saavat näkyvyyttä sekä tuloksia. Lisäksi hän oppii mittaamaan markkinoinnin tuloksia.

Verkkokaupan ABC - koulutussarja:

Kouluttajana toimii Taneli Katila Ideal Digi Oy:sta. Taneli on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on auttanut satoja yrityksiä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassa.

Koulutukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumisen. Voit osallistua yhteen, useampaan tai kaikkiin koulutuksiin. Verkkokaupan ABC - koulutussarja on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa Digikyyti-hanketta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

9.1.2024 09:00

Päättyy:  

9.1.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Parkki Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13500 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Ville Viholainen

0504765832

ville.viholainen@linnan.fi