Verkkokaupan ABC osa 2: Verkkokaupan myynnin kasvattaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen

15.11.2023 12:00

Parkki Business Park

Linnan Kehityksen järjestämässä viisiosaisessa Verkkokaupan ABC - koulutussarjassa saat tarvittavat tiedot tehokkaaseen kaupankäyntiin verkossa. 

Koulutuksen tavoitteena on opettaa kasvattamaan käytännönläheisesti verkkokaupan myyntiä sekä kehittää digitaalista asiakaskokemusta verkkokaupassa.

Myynnin kasvattamisessa keskitytään tärkeisiin teemoihin, jotka tarjoavat jokaiselle verkkokauppiaalle valtavasti mahdollisuuksia. Lisäksi opitaan hyödyntämään Google Analyticsiä verkkokaupan myynnin kasvattamisessa ja konversioiden optimoinnissa.

Opit lisäksi, mistä verkkokaupan asiakaskokemus muodostuu ja osaat kehittää sen ensiluokkaiseksi koulutusten vinkkien avulla.

Verkkokaupan ABC - koulutussarja:


Kouluttajana toimii Taneli Katila Ideal Digi Oy:sta. Taneli on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on auttanut satoja yrityksiä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassa.

Koulutukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumisen. Voit osallistua yhteen, useampaan tai kaikkiin koulutuksiin. Verkkokaupan ABC - koulutussarja on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa Digikyyti-hanketta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.11.2023 12:00

Päättyy:  

15.11.2023 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Parkki Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13500 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Ville Viholainen

0504765832

ville.viholainen@linnan.fi