Verkkokaupan ABC osa 1: Verkkokaupasta toimivan kokonaisuuden rakentaminen – Tekniset asiat ja hinnoittelu

26.10.2023 13:00

Parkki Business Park

Linnan Kehityksen järjestämässä viisiosaisessa Verkkokaupan ABC - koulutussarjassa saat tarvittavat tiedot tehokkaaseen kaupankäyntiin verkossa. 

Koulutuksen tavoitteena on tarjota perustiedot ja valmiudet oman verkkokaupan kehittämiseksi parhaiden käytäntöjen mukaiseksi. Koulutuksessa opetetaan verkkokaupan mahdollisuudet, verkkokaupan rakenteen ja visuaalisen ilmeen parhaat käytännöt, maksu- ja toimitustavat. Lisäksi keskitytään verkkokaupan tietoturvaan sekä tuotteistamiseen ja hinnoitteluun.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on erinomaiset valmiudet kaupankäyntiin verkossa sekä tarvittavat lähtötiedot koulutussarjan seuraavia osioita varten.

Verkkokaupan ABC - koulutussarja:

Kouluttajana toimii Taneli Katila Ideal Digi Oy:sta. Taneli on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on auttanut satoja yrityksiä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassa.

Koulutukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumisen. Voit osallistua yhteen, useampaan tai kaikkiin koulutuksiin. Verkkokaupan ABC - koulutussarja on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa Digikyyti-hanketta.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2023 13:00

Päättyy:  

26.10.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Parkki Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13500 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Ville Viholainen

0504765832

ville.viholainen@linnan.fi