Verkkokaupan ABC osa 3: Verkkokaupan hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta

30.11.2023 09:00

Parkki Business Park

Linnan Kehityksen järjestämässä viisiosaisessa Verkkokaupan ABC - koulutussarjassa saat tarvittavat tiedot tehokkaaseen kaupankäyntiin verkossa. 

Haluatko oppia parhaiden käytäntöjen mukaisen hakukoneoptimointiprosessin sekä tekemään toimivia Google hakusanamainoksia (Google Ads) verkkokauppasi menestymiseksi?

Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää, mistä verkkokaupan parhaiden käytäntöjen mukainen hakukoneoptimointi rakentuu vuonna 2023 ja mitä ovat tärkeimmät siihen vaikuttavat tekijät. Hän oppii tehostamaan omaa tekemistään GPT tekoälyn avulla.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa hallita Google Ads mainostyökaluja sekä rakentaa parhaiden käytäntöjen mukaisia mainoskampanjoita. Lisäksi hän oppii mittaamaan toimenpiteiden tuloksia.

Verkkokaupan ABC - koulutussarja:

Kouluttajana toimii Taneli Katila Ideal Digi Oy:sta. Taneli on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka on auttanut satoja yrityksiä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassa.

Koulutukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumisen. Voit osallistua yhteen, useampaan tai kaikkiin koulutuksiin. Verkkokaupan ABC - koulutussarja on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa Digikyyti-hanketta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2023 09:00

Päättyy:  

30.11.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Parkki Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13500 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Ville Viholainen

0504765832

ville.viholainen@linnan.fi