Kohti kansainvälistä menestystä -Rahoitusinfo

13.2.2024 09:00

PARKKI Business Park

Onko suunnitelmissasi yrityksen toiminnan kasvattaminen tai kansainväliset markkinat? Kaipaatko lisätietoa eri rahoituksiin tulleista muutoksista?

 

Tervetuloa Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelman Rahoitusinfopäivään!

Huom! Poikkeuksellisesti Rahoitusinfo järjestetään vain etänä. Osallistu mukaan Teamsin välityksellä >>

Käytännönläheisessä infotilaisuudessa klo 9.00-10.30 rahoitusasiantuntija Tommi Pajalan johdolla kuulemme kasvun, kansainvälistymisen ja tuotekehityksen rahoituksesta ja tarjolla olevista rahoituslähteistä. 

Info-osuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa tarkempaa keskustelua yrityskohtaisissa klinikoissa. Klinikka-ajan aikana voit keskustella erilaisten rahoitusten soveltuvuudesta yrityksellesi tai käydä läpi konkreettisia kysymyksiä rahoituksen hakemusprosessiin tai jo tekeillä olevaan rahoitushakemukseen liittyen.

Saamme käytännön tietoa ja kokemusta siitä, mistä kasvuyrityksen kannattaa hakea rahoitusta tuotekehitykseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Mitä eri rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla ja mihin niitä voi käyttää, mitä eri rahoittajat yritykseltä odottavat? Tilaisuudessa saamme tietoa mm. ELY:n ja Business Finlandin rahoituksesta. Lisäksi käsitellään myös Finnveran, Finnpartnershipin, Finnfundin ja Nopefin rahoituksia.

 

Voit varata yrityskohtaisen 45min klinikka-ajan klo 10.45 - 17.15, paikkana Parkki Business Parkin kokoustila Arvo.

Huom! Muistathan perua klinikka-aikasi suoraan Anastasia Kanervistolle, mikäli et pääse paikalle. Halukkaita on paljon, joten vapautunut klinikka-aika voi olla kullanarvoinen apu jollekin toiselle yrittäjälle.


Tilaisuus soveltuu eri toimialojen yrityksille ja on osallistujille maksuton.

Lisätietoja

Hankepäällikkö Anastasia Kanervisto

puh. +358 50 440 0306,  anastasia.kanervisto@linnan.fi

 

 

Tilaisuus on osa Häme Smart Growth -hanketta, jonka aikana kehitetään yrityksille Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelma. #HÄMESMARTGROWTH

Lisätietoa Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelmasta ja ohjelman kokonaisaikataulun löydät sivulta: Kansainvälistymisapu yrittäjille 


 

euhankelogo.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.2.2024 09:00

Päättyy:  

13.2.2024 17:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi