Rahoitusinfo: käytännönläheinen tilaisuus kasvun, kansainvälistymisen ja tuotekehityksen rahoituksesta

21.2.2023 09:00

PARKKI Business Park

Onko suunnitelmissasi yrityksen toiminnan kasvattaminen tai kansainväliset markkinat? Kaipaatko lisätietoa eri rahoituksiin tulleista muutoksista?

Linnan kehitys Oy järjestää yrityksille käytännönläheisen infotilaisuuden tarjolla olevista rahoituslähteistä rahoitusasiantuntija Tommi Pajalan johdolla. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa tarkempaa yrityskohtaista keskustelua klinikoissa. Tilaisuus soveltuu eri toimialojen yrityksille ja on osallistujille maksuton. Yritysklinikat on tarkoitettu vain hämeenlinnalaisille yrityksille.

Saat käytännön tietoa ja kokemusta siitä, mistä kasvuyrityksen kannattaa hakea rahoitusta tuotekehitykseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, mitä eri rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla, mihin niitä voi käyttää, ja mitä eri rahoittajat yritykseltä odottavat.

Yrityskohtaisissa klinikoissa on mahdollisuus keskustella tarkemmin erilaisten rahoitusten soveltuvuudesta yrityksellesi tai käydä läpi konkreettisia kysymyksiä hakemusprosessiin tai yrityksesi jo tekeillä olevaan rahoitushakemukseen liittyen.

Tommi Pajala:

+20 vuotta startup- ja kasvuyrityskentässä yrittäjänä, sijoittajana ja advisorina Rahoitusneuvontaa +1000 yritykselle, suunnittelua +500 yritykselle, hankintaa +300 yritykselle +100M€ kerättyä rahoitusta Fimentum Oy: riippumaton kasvun rahoituksen asiantuntijayritys.

Tilaisuudessa saat tietoa mm. ELY:n ja Business Finlandin rahoituksista. Lisäksi käsitellään Finnveran, Finnpartnershipin, Finnfundin, Nopefin rahoituksia sekä ELY:n ja Business Finlandin kautta jaettavia EU:n elpymisvälineen (RRF) rahoituksia.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

21.2.2023 09:00

Päättyy:  

21.2.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto / Linnan Kehitys

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi