Tervetuloa kuulemaan, miten vastuullisuus ja kestävyys voivat olla yrityksesi kilpailuetu!
Vastuullisuus koskettaa meitä kaikkia, ja pienet ja keskisuuret yritykset ovat avainasemassa matkallamme kohti kestävää kehitystä. Liiketoimintaa ei kuitenkaan voi rakentaa pelkästään hyvien tekojen ja kestävien toimintamallien varaan, vaan sen on oltava ennen kaikkea kannattavaa.
OHJELMA
Klo 17.00 Pääpuheenvuoro, Jukka K. Niemi
Jukka K. Niemi kertoo, miten pk-yritykset voivat aloittaa vastuullisuustyön ja edetä kohti kestävää liiketoimintamallia. Miten yritys kohdentaa niukat resurssinsa tehokkaasti ja vaikuttavasti siten, että vastuullisuustyö tukee ydinliiketoimintaa ja parantaa yrityksen kannattavuutta? Samalla keskustellaan myös viestinnän ja kansainvälistymisen haasteista vastuullisuuden näkökulmasta.
Jukka K. Niemi on hämeenlinnalainen kestävän kehityksen ja yritysten vastuullisuustyön asiantuntija. Hän työskentelee yritysvastuun konsulttina yrityksessään Käkikuu Oy. Niemi on erikoistunut pk-yritysten vastuullisuustyön kehittämiseen. Koulutukseltaan hän on ympäristösuunnittelija AMK.
Klo 18.00 Yritystarina vastuullisuuteen perustuvasta liiketoiminnasta: Code Ananas, Tekla Wannas ja Jasmin Heikkilä
Ruokahävikki on valtava globaali haaste, joka aiheuttaa merkittäviä ympäristöongelmia sekä taloudellisia tappioita niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Code Ananas tarjoaa innovatiivisen ratkaisun kuluttajille, ravintoloille ja ruokatuotantolaitoksille ruokahävikin vähentämiseksi sekä tehokkuuden parantamiseksi.
Jasmin Heikkilä (vas.) on yrittäjä ja kokenut markkinoinnin ammattilainen, asiantuntija ja tekijä, jonka laaja markkinoinnin koulutus sekä vuosien kokemus digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehtävistä ovat valjastettuina tällä hetkellä omaan markkinointiyritykseen.
Jasminilla on kokemusta vastuullisuusviestinnästä sekä vastuullisuuden kokonaisuuden muuttamisesta teoksi yrityksissä.
Tekla Wannaksella (oik.) on syvä ymmärrys ja osaaminen koko ruokaketjusta, pellolta pöytään. Pohjakoulutukseltaan Tekla on kokki, minkä lisäksi hän on opiskellut kansainvälistä tuoretuotekauppaa. Kattava työskentelyhistoria pitää sisällään paitsi ravintolatyötä, myös myynninkehitystä, myyntiä ja markkinointia. Viimeiset viisi vuotta Tekla on työskennellyt kahdessa ICT-yrityksessä, jossa hän on kartuttanut ymmärrystä teknisistä ratkaisuista.
Iltaan on varattu aikaa myös verkostoitumiselle.
Tilaisuus on osa Häme Smart Growth -hanketta, jonka aikana kehitetään yrityksille Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelma. #HÄMESMARTGROWTH