Kohti kansainvälistä menestystä - Kansainvälinen diginäkyvyys

20.2.2024 09:00

PARKKI Business Park

Kansainvälinen diginäkyvyys -Testaamalla tuloksiin!

Kansainvälinen markkinointi on haastava laji, kanavia on paljon ja kilpailu kovaa.

Tervetuloa 20.2.2024 klo 9.00-11.00 PARKKI Business parkkiin kuulemaan, miten markkinointi pitää toteuttaa Suomen rajojen ulkopuolella.

Valmennus striimataan, joten voit osallistua myös etänä PARKKI Business Parkin YouTube -kanavalla.

Valmentajat: Leevi Parsama ja Nicolas Fogelholm

Edetäänkö maa- vai asiakassegmentti -strategialla? Onko yritykselläsi puhutteleva oma tone-of-voice ja laadukas kuvailmaisu? Tämän jälkeen voidaan käynnistää systemaattinen testaus siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Valmennuksessa käydään läpi uusi Selling-by-testing -metodi, jonka avulla monet yritykset ovat löytäneet itselleen markkinaraon maailmalta. Metodin tulee esittelemään Nicolas Fogelholm, joka on vastannut mm. Finnish Design Shopin kansainvälisestä markkinoinnista.

Kaikille avoin ja maksuton valmennus soveltuu eri toimialojen yrityksille.

 

leevi-parsama.jpg

Leevi Parsama

Digital Commerce Specialist, Snowball Growth Partners

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 1000 suomalaista digitaalisen kaupan yritystä, joten hän tuntee markkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa sekä eri puolilla Eurooppaa. Tällä hetkellä Leevi toimii asiantuntijana ja hallituksen puheenjohtajana uudessa Digital Commerce Finland Oy:ssä jonka tavoitteena on kiihdyttää digitaalisen kaupan osaamista ja kasvua. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän (yli 18 000 jäsentä) asiantuntevana ja innostavana moderaattorina. Leikkisästi häntä kutsutaan myös suomalaisen verkkokaupan kummisedäksi.

 

 

Tilaisuus on osa Häme Smart Growth -hanketta, jonka aikana kehitetään yrityksille Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelma. #HÄMESMARTGROWTH

Tietoa Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelmasta ja ohjelman kokonaisaikataulun löydät Kansainvälistymisapu yrittäjille -sivulta.

 

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi


 

euhankelogo.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.2.2024 09:00

Päättyy:  

20.2.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi