CBC - Creative Business Club

10.4.2024 17:00

PARKKI Business Park

Creative Business Club on täällä!

CBC järkätään kerran kuussa Parkki Business Parkissa, ja joka kerta on eri teema! Illat voivat sisältää mahtavia yritystarinoita tai luentoja siitä, miten aloittaa oma yritys.

Toisessa klubitapaamisessa pääsimme syventymään Nuorten yrittäjyys ja talous NYT:n kansainväliseen verkostoon ja Junior Achievement -organisaation toimintaan. JA-verkosto on toiminut vuosien saatossa myös poliittisen epävakauteen, väkivaltaan ja sotaan liittyvillä alueilla auttaen nuoria kehittämään yrittäjyys- ja taloustaitoja. Tiesitkö, että JA Worldwide on nyt ehdolla jo kolmatta kertaa Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi! 

Paikalla puhumassa NYTin kansainvälisen toiminnan asiantuntija ja alumniverkoston nuori yrittäjä. Ohjelmassa on paljon kansainvälitysasiaa sekä yleistä tietoa yrittäjyyskasvatuksen yhteiskunnallisesta merkityksestä niin meillä kuin maailmallakin. Lisäksi pääset  testaamaan tietämystäso  yrittäjyysaiheisessa tietovisassa, josta parhaille tietäjille on tiedossa palkintoja.

Ja tiedättekö parasta? Tää tapahtuma on täysin ILMAINEN kaikille! Nähdään CBC:ssä – siellä missä bisnes ja hauskuus kohtaavat!

 

CBC-Creative Business Club on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, nuorille ja nuorille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja yrittäjyyskasvatuksesta. CBC- Creative Business Clubissa  mukana toimivat useat organisaatiot, kuten Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinnan kaupunki, HAMK, Koulutuskeskus Tavastia, Lyseon lukio,  Hämeenlinnan Yrittäjät, Hämeenlinnan uusyrityskeskus, Hämeen Kauppakamari, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT, OP Häme, Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistys.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

10.4.2024 17:00

Päättyy:  

10.4.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Linnan Kehitys Miia Raussi

0451190997

miia.raussi@linnan.fi