CBC - Creative Business Club - Nyt puhutaan rahasta!

2.5.2024 17:00

PARKKI Business Park

Creative Business Club on täällä!

CBC järkätään kerran kuussa Parkki Business Parkissa, ja joka kerta on eri teema! Illat voivat sisältää mahtavia yritystarinoita tai luentoja siitä, miten aloittaa oma yritys.

Tällä kertaa tapahtuman aiheena on jokaista kiinnostava RAHA. Voiko yritystoiminnalla rikastua, miten ihmeessä se tehdään ja mitä ominaisuuksia se tekijältä vaatii? Mahdatko jo tietää, mitä tarkoittaa exit yritystoiminnassa? Tämän illan jälkeen saat näihin kysymyksiin vastauksia.

Tiedätkö jo, mitä on vaikuttajamarkkinointi? Ei hätää, tule kuulemaan lisää digimarkkinoinnista ja anna itsesi innostua aiheesta!

Kuulet myös mielenkiintoiset yritystarinat kahdelta eri toimialalta ja kahden huippu hyvän tyypin kertomana. Paikalla on Mikko Salonen vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut Noord Agency -yrityksestä sekä Janne Maksimainen teollisuuden palveluyrityksestä, HTT High Tech Technology -yrityksestä.

Ja tiedättekö parasta? Tää tapahtuma on täysin ILMAINEN kaikille! Nähdään CBC:ssä – siellä missä bisnes ja hauskuus kohtaavat!

 

CBC-Creative Business Club on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, nuorille ja nuorille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja yrittäjyyskasvatuksesta. CBC- Creative Business Clubissa  mukana toimivat useat organisaatiot, kuten Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinnan kaupunki, HAMK, Koulutuskeskus Tavastia, Lyseon lukio,  Hämeenlinnan Yrittäjät, Hämeenlinnan uusyrityskeskus, Hämeen Kauppakamari, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT, OP Häme, Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistys.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

2.5.2024 17:00

Päättyy:  

2.5.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Linnan Kehitys Miia Raussi

0451190997

miia.raussi@linnan.fi