Kohti kansainvälistä menestystä - Digitaaliset myyntialustat

13.3.2024 09:00

PARKKI Business Park

Kasvun kanavana kansainväliset markkinapaikat!

Tervetuloa 13.3.2024 klo 9.00-11.00 PARKKI Business parkkiin kuulemaan erilaisista digitaalisista myyntialustoista kansainvälistymisen väylänä.

Valmennus striimataan, joten voit osallistua myös etänä PARKKI Business Parkin YouTube-kanavalla.

Valmentajat: Leevi Parsama ja Markus Varsikko

Markkinapaikoista monet tuntevat Amazonin, Alibaban ja Zalandon kaltaiset jättiläiset, mutta markkinoilla on myös monia pienempiä, tietyille kohderyhmille suunnattuja kauppapaikkoja. Matkailualalla on tietysti omansa, kuten Tripadvisor, Viator, Get Your Guide sekä kaikki majoitus- ja matkavarauspalvelut. Myös B2B-markkinasta löytyy mielenkiintoisia mahdollisuuksia!

Markkinapaikkakatsauksen tulee meille pitämään Suomen tunnetuin Amazon-asiantuntija Markus Varsikko. Hän käy esityksessään läpi laajalti erilaisia markkinapaikkavaihtoehtoja sekä esittelee niiden erityispiirteitä. Luvassa on lisäksi case-esimerkkejä myyntialustoja menestyksekkäästi hyödyntävistä yrityksistä.

Kaikille avoin ja maksuton valmennus soveltuu eri toimialojen yrityksille. 

 

leevi-parsama.jpg

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 1000 suomalaista digitaalisen kaupan yritystä, joten hän tuntee markkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa sekä eri puolilla Eurooppaa. Tällä hetkellä Leevi toimii asiantuntijana ja hallituksen puheenjohtajana uudessa Digital Commerce Finland Oy:ssä jonka tavoitteena on kiihdyttää digitaalisen kaupan osaamista ja kasvua. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän (yli 18 000 jäsentä) asiantuntevana ja innostavana moderaattorina. Leikkisästi häntä kutsutaan myös suomalaisen verkkokaupan kummisedäksi.

 

 

markus-varsikko-press-pic.jpg

Markus Varsikko on yrittäjä, jonka perustama Dash Retail on keskittynyt verkon markkinapaikkojen hyödyntämiseen. Dash on pohjoismaiden ensimmäinen Amazonin ylimpään kumppaniluokkaan noussut konsulttitoimisto ja se on auttanut kymmeniä pohjoismaisia yrityksiä Amazonin alustalle.

Markus aloitti kaupallisen internetin parissa 90-luvun lopulla, myymällä mainontaa Altavista-hakukoneeseen. Tämän jälkeen hän on toiminut mediatoimistoissa sekä yrittäjänä Google-mainonnan, analytiikan ja tuloshakuisen mainonnan parissa. Markuksen edellinen yritys myytiin Omnicom Media Groupille ja tämä avasi Markukselle väylän ulkomaille.

Vuosina 2015-2018 Markus toimi Lontoossa vastaten Omnicomin tuloshakuisesta mainonnasta EMEA-alueella. Lontoossa ollessaan Markus tutustui Amazoniin mainos- ja myyntialustana ja vuonna 2018 hän palasi jälleen yrittäjäksi keskittyen Amazoniin ja muihin verkon markkinapaikkoihin. Tällä hetkellä Dashillä on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa ja se työllistää 10 henkeä.

 

 

Tilaisuus on osa Häme Smart Growth -hanketta, jonka aikana kehitetään yrityksille Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelma. #HÄMESMARTGROWTH

Tietoa Kohti kansainvälistä menestystä -ohjelmasta ja ohjelman kokonaisaikataulun löydät Kansainvälistymisapu yrittäjille -sivulta.

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi


 

euhankelogo.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.3.2024 09:00

Päättyy:  

13.3.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

PARKKI Business Park

Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy

050 440 0306

anastasia.kanervisto@linnan.fi